Pozdrav, ja sam Ante:)

27 godina, magistar elektrotehnike (FERovac), 5.0 davno u srednjoj školi.

Napomena:
Izdradio sam jako jako kvalitetnu i popularnu skriptu iz esencijalne hrvatske gramatike i pravopisa + detaljan tutorial za pisanje eseja da ga razvalite na maturi + ispisao detaljne radnje/likove/obilježja svih lektira koje na maturi mogu doći i priložio primjere eseja koji su dobili sve bodove na maturi i ocijenjeni s odličnim od zahtijevne profesorice u jednoj od najjačih gimnazija u državi (Gimnazija Antuna Vrančića).

Skriptu imam na Njuškalu (profil Kinebis). Pred maturu je u samo 12h dosegla 2300 pregleda i na Facebooku po objavi dobivala po 100+ lajkova. Sad već ima i recenzije i dojmove, tako da se slobodno interesirajte za nju:)

Takvu gramatiku + tutorial za esej napravio sam i za engleski i talijanski.

Obje skripte prodajem online za jako povoljno, svaku po 70kn, za cijenu 1h repeticija ili jedne vježbenice, a mogle bi vas spasiti. Izradio sam ih još u srednjoj školi i na kolegama vidio rezultate.

Imam ogromno iskustvo s repeticijama za osnovnu i srednju školu. Volim objašnjavati na djeci pristupačan i detaljan način. Potičem ih da sve što nauče moraju znati objasniti svojim riječima, parafraziranjem bez knjige, bez memoriranja definicija jer stvari se najbolje pamte kad te netko “natjera” da uključiš snalaženje. Na taj način se znaju snaći na testu od nule ako zablokiraju. Uvijek se mogu sjetiti neke referentne točke, iz nje nešto rekonstruirati i doći do rješenja. Praktički inzistiram da mi sve na kraju objasne uz zatvorenu knjigu, da sam siguran da su sve shvatili:)

Preferiram da mi se pošalje gradivo barem malo unaprijed, da smislim način kako to najbolje i najbrže objasniti, ali i da vidim opseg. Vladam svime bez problema, ipak sam položio 3 matematike i 2 fizike na jednom od najtežih fakulteta, ali volim znati gradivo unaprijed čisto da bih složio u glavi nekakav redoslijed za instrukcije, da odlučim na vrijeme kako nešto objasniti.
Možete poslati i neke zadatke da ih doma riješim pa da se manje vremena gubi na tehnikalije pisanja kad se već nađemo.

Pomažem kod testa, a ako se ne bi nalazili već bi samo da vam riješim neke zadatke, možemo i tako.

Najviše, a uglavnom i jedino mi odgovaraju vikendi (doslovno od bilo kada ujutro, ali da se završi do 19-19.30), a radnim danima od 17 do 19. Možemo raditi i 3-4 sata zaredom, nije problem. Nije da grubo gledam na minute, čak sam i fleksibilan za dolazak (samo da nije baš pre-predaleko), iako bih volio kad biste mi pokrili put i vrijeme do vas sa nekih 20kn (ako se radi o Novom Zagrebu, Španskom, Jarunu, Prečkom itd.). Ako ste mobilni, preferirao bih repeticije kod mene (kod Rebra), a u tom slučaju nije problem ni svakih 60min produžiti za 10-15min, sve je “odokativno”.

Bitno je da se gradivo objasni i shvati, minute nisu tu da se grubo gledaju i režu.

Nadam se da se vidimo:)