Zovem se Klaudija i diplomirani sam primijenjeni kemicar s izvrsnom zavrsnom ocjenom i raznim pohvalama i stipendijama za rad i studiranje. Imam preko 7 godina iskustva u instrukcijama, 4 godine iskustva u demostraturama (pomaganju studentima na vjezbama i seminarima) te oko 12 godina iskustva u pomaganju u nastavi (imam dva mladja brata). Stoga, onoga sto mi ne manjka je znanje, iskustvo, strpljenje, objasnjavanje na razini razumijevanja za malo dijete, ali i razumijevanja jer do nedavno sam bila i ja u slicnoj situaciji. 🙂 http://linkedin.com/in/klaudija-ivanković

S obzirom na znanje i iskustvo, dajem instrukcije i pomoc pri ucenju za osnovnu i srednju skolu te fakultet iz kemije, matematike i mehanike (mehanika materijala, osnove strojarstva, mehanika 1 – iskljucivo statika!) te pripreme za maturu iz kemije! Moguca je pomoc i oko priprema prezentacija, seminara i radova.

NE RJESAVAM ISPITE ZA VAS U VRIJEME ISPITA NITI POMAZEM U BILO KAKVOM OBLIKU VARANJA. Vjerujem da za 2 svatko moze nauciti. Dolazim k vama jer ucenje je najlakse u poznatom prostoru pa prednost imaju centar i zapadni dio Zagreba. (Studente molim da se prvo jave s informacijama s kojeg su fakulteta kako bi vidjeli koja razina znanja je potrebna, npr ne drzim instrukcije iz matematike PMF/FER/FSB i sl. Za studente FKITa postoji mogucnost dodatnih instrukcija prema dogovoru (bilanca tvari, reakcijsko inzenjerstvo, fizikalna kemija itd).)

Cijena:

osnovna skola: 60kn/60min

srednja skola: 70kn/60min

faks*: 80kn/60min

*mogucnost grupnih instrukcija do 5 osoba, cijena po dogovoru

Mob/wapp: 0958721363